Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να προμηθευτώ εισιτήρια για πώληση από το κατάστημά μου;

Από τα γραφεία μας Κύπρου 84, 5ος Όροφος.

Πως μπορώ να μάθω αν έχει βρεθεί κάτι που έχω χάσει;

Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο Σταθμαρχείο στο τηλ: 2410-533903 ή στη Γραμματεία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ στο τηλ: 2410-535557.

Πως μπορώ να προμηθευτώ εισιτήρια;
  • Στο Εκδοτήριο της Κεντρικής Πλατείας επί της Κύπρου
  • Από τις αυτόματες μηχανές πώλησης εισιτηρίων που υπάρχουν στα κάτωθι σημεία: (δύο στην Κεντρική Πλατεία επί της Κύπρου, μία στο Δικαστικό Μέγαρο επί της Μ. Αλεξάνδρου, δύο στην Πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος, μία στην Ιερά Μητρόπολη Λάρισας, μία στην Πλατεία Εβραίων(Στάση λεωφορείων για ΤΕΙ), τρεις στο Τ.Ε.Ι., μία στην Πλατεία Νεάπολης, μία στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης, μία στη Στάση Ιπποκράτης, μία Εργατικές Κατοικίες οδού Φαρσάλων, μία Ανθίμου Γαζή στα Γυμνάσια
  • Επίσης εισιτήρια μπορείτε να βρείτε σε 84 σημεία (συνήθως περίπτερα και mini-market)

Στην περίπτωση που δεν προμηθευτείτε εισιτήριο μεμονωμένα εισιτήρια χορηγούνται και από τον οδηγό του λεωφορείου καταβάλλοντας όμως την νόμιμη προσαύξηση από τον Νόμο.

Τι υπόλοιπο έχω στην έξυπνη κάρτα μου;

Μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο της έξυπνης κάρτας σας ή του έξυπνου εισιτηρίου στη σελίδα https://larisa.buscard.gr/

Επιτρέπεται η μεταφορά καροτσιών με τα λεωφορεία;
  • Η μεταφορά παιδικών καροτσιών ή καροτσιών λαϊκής επιτρέπεται εφόσον υπάρχει επαρκής χώρος στις προβλεπόμενες θέσεις σύμφωνα και με την πληρότητα του λεωφορείου. Τα καρότσια πρέπει να τοποθετούνται στις προβλεπόμενες θέσεις και σε καμία περίπτωση να μην παρεμποδίζουν στους διαδρόμους και τα σημεία εισόδου και εξόδου την ελεύθερη διέλευση των επιβατών.
Ποια είναι τα υλικά και τα αντικείμενα η μεταφορά των οποίων απαγορεύεται από τα λεωφορεία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ;

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά ογκωδών αντικειμένων, επικύνδινων– ρυπαρών ή δύσοσμων υλικών, εύφλεκτων ή εκρηκτικών υλικών και γενικά αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν φθορά στο όχημα ή τραυματισμό στους επιβαίνοντες.

Τι ισχύει με τις μεταφορές των κατοικιδίων στα λεωφορεία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ;

Σύμφωνα με την απόφαση με Αρ.Πρωτ.:Β-41804/4443/13-9-2011 του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ισχύουν οι κάτωθι διευκρινίσεις σχετικά με τις μετακινήσεις ζώων συντροφιάς με τη χρήση λεωφορείων των ΚΤΕΛ Α.Ε. τις οποίες μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο Μεταφορά κατοικιδίων .