Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό της πόλης ότι την Πέμπτη 16/5/24 ημέρα διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024 θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Λάρισας. Μερικές από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν είναι οι κάτωθι:

Θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από ώρα περίπου 14:00 έως ώρα περίπου 16:00 (μέχρι πέρας διέλευσης των αθλητών) στα εξής σημεία:

Από Γιάννουλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα, στην διασταύρωση της Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με την οδό Παπάγου (Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης) έως την οδό Γρ. Λαμπράκη κυκλικός κόμβος Γηπέδου Αλκαζάρ.

Στην οδό Κ. Σανδράκη, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της ΔΕΥΑΛ σε όλο το μήκος του.

Στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο ΔΕΥΑΛ και στο τμήμα του κυκλικού του δακτυλίου μεταξύ της Κ. Σανδράκη και της Νέας Περιφερειακής Τρικάλων.

Στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο Ιωαννίνων και στο τμήμα του κυκλικού του δακτυλίου μεταξύ της Νέας Περιφερειακής Τρικάλων και της Περιφερειακής Τρικάλων.

Στην Περιφερειακή Τρικάλων, στο τμήμα αυτής από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την οδό Ιωαννίνων έως τη συμβολή της με την οδό Δέσπως Διαμαντίδου (μετά την κλινική Πατσίδη) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ως εκ τούτου, για το παραπάνω χρονικό διάστημα θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ενδεχομένως διακοπή σε δρομολόγια των γραμμών 5 (Φαλάνη), 7 (Γιάννουλη), 9 (Γαιόπολις), 12 (Γαιόπολις).

Τα χρονικά διαστήματα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό.

Ζητούμε την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τις ανωτέρω γραμμές για το πιο πάνω χρονικό διάστημα.